2875 Views |  2

“Modne kombinacije za proleće” TFY – Tiffany production

Tiffany Production je porodična kompanija osnovana 1982. godine u Čačku. Tokom dugogodišnjeg putovanja razvija proizvode namenjene ženama i muškarcima sa izgrađenim stilom, onima koji su u potrazi za kvalitetom, udobnom i modernom garderobom koja ističe jedinstven stil i karakter i prati najnovije svetske tendencije, čime postaje jedan od vodećih i prepoznativljih proizvođača u tekstilnoj industriji Srbije i šire.
Danas se  proizvodi TFY brenda distribuiraju kroz više od 70 maloprodajnih objekata, na 7 različitih tržišta.
Kada je u pitanju koncept  kolekcija Tiffany Production ima uspešan i kreativan tim, poznate i iskusne dizajnere, ujedinjene na istom zadatku, da promovišu stil, modu i kvalitet namenjen ženama i muškarcima. TFY brend na tržište plasira četiri glavne kolekcije, kao i nekoliko specijlanih mini kolekcija. Svaku od ovih kolekcija dopunjuje prateći program, odnosno kolekcija accessories.

Gala Magazin u saradnji sa TFY predlaže najupečatljvije kombinacije outfita iz najnovije kolekcije SPRING 2017 u kojoj preovladavaju savršeni krojevi i moderne boje . U modelima najnovije kolekcije brenda TFY osećaćete se predivno u svojoj koži i zakoračićete u proleće sa puno samopouzdanja i stila.

 

KOMBINACIJE ZA PROLEĆNU ŠETNJU I KAFU SA PRIJATELJICAMA

i_33i_34

 Uz upečatljivu suknju dubokog struka koja vijori na blagom prolećnom povetarcu, ukombinujte ulta modernu košulju savršenog kroja u nežno plavoj boji a kombinaciju zaokružite stavom zadovoljne žene koja preni samopouzdanjem. Uz nude salonke i minimalan prirodni make up pripremite se na to da pogledi prolaznika zastaju na vama!

Ukoliko pak niste tip žene koja voli romantične kombinacije, svoju buntovničku prirodu ali nadasve ženstvenu iskažite tako što ćete odabrati bledu varijantu boyfriend jeansa uz upečatljivu bluzu sa detaljima indijanskog stila. Bilo da obujete sandale, espadrile ili bele patike izgledaćete kao sa instagram profila poznatih blogerki, šik i upečatljivo.

KOMBINACIJE ZA POSLOVNI RUČAK ILI SVEČANE PRILIKE

i_14i_13

Svaka dama od stila zna da uz jedan upečatljiv komad može celu kombinaciju učiniti neodoljivom. Moć tirkizne boje je ta što budi osećaj svežine i razigranosti ali prvenstveno je jedna od naupečatljivijih boja. Izaberite TFY model blejzera i uz uvek modernu i nosivu belu košulju i pantalone u nežno roze boji istaknite najlepše na vama i na najlepši način iskažite svoju sofisticiranost i osećaj za stil.

Ukoliko ste ljubitelj haljina, najbitnije je pronaći savršenu koja je idealnog kroja i boje koja vama dobro stoji. Haljina brenda TFY koju predlažemo poseduje sve karakteristike savršene haljine. Pored kvaliteta materijala od kojeg je odrađena, zanimljivi detalji je i čine tako posebnom a upravo vi ćete je dajući joj lični pečat izneti tu haljinu i ostaviti nezaboravan utisak gde god se pojavite.

MUST HAVE KOMADI ZA MUŠKARCE OD STILA

i_31 i_19

Svaki muškarac želi da izgleda lepo u svakoj prilici, zato vam draga gospodo predstavljamo MUST HAVE Tiffany komade koje morate imati.

Polo kroj majice na pruge, u kombinaciji plavih nijansi zaista dobro stoji. Uz kvalitetan TFY jeans spremni ste da osvojite svaki dan a da se pritom osećate udobno i cool.

Bez košulje na kockice u modernoj tirkiz boji ne možete zamisliti svoj garderober, zar ne?  Naravno, jer upravo muškarac koji  vodi računa o svom stilu zna šta znači imati dobru i nosivu košulju koja će u svakoj prilici istaći najbolje na vama uz par dobrih pantalona marke TFY.

Više o kolekciji na linku u nastavku :http://www.tiffanyproduction.com/kolekcija