1085 Views |  Like

EASY TIP-EASY LOOK – By Jovana Vukosavljević

Kako krene koje godišnje doba u svakom časopisu, na svakom fashion sajtu, u svakom katalogu prva promo rečenica je:“Sada je trendi….“ i iako ume da bude iritantno kada nam se nameće nešto što je trenutno „in“ isto tako nama ženama koje možemo izludeti sebe i sve oko sebe buljeći u dve identične suknje ili dve maskare koje su različitih boja, a identičnog efekta(govorim iz ličnog iskustva), trendi smernice su i te kako dobrodošle. Kako sam osoba pozitivnog duha, modno osvešćena, savetodavalac i stilski guru preuzeću na sebe ulogu da dam po koji fashion tip.

download (4)

Tip1: Match your clothes. U mom slučaju dosadna garderoba no way! Ja idem obrnutom filozofijom, a to je da isplaniram čitavu kombinaciju prema mindjušama ili me inspiriše nova torbica, ili pak frizura,lep dan ili šetnja u najavi i piece by piece zabavni outfit is on point. Prepoznatljivost je cherry on the top , slatki dodatak Vašoj kombinaciji, a to su detalji koji Vas čine unikatnim i posebnim.

download (14)

download (15)

Garderoba predstavlja express yourself filter. Najlepše izgledaju kombinacije oko kojih se „kao niste preterano dvoumile“ ili fresh i urban look koji na sebi ima Beyonce efekat-I woke up like this kinda style.

Tip 2: Imati stila = ne verovati slepo trendovima. Trend morate prilagoditi sebi, a ne obrnuto. Moj predlog su pantalone koje su vanvremenske, koje možete nositi i sad i za 20 godina, koje naglašavaju figuru, stil, građu, struk, koje highlight-uju sve što treba, a blur-uju ono što ne treba. Pantalone sa širokim nogavicama, shorter or longer, with stripes or flowers bitno je da se stapaju sa vašom figurom i da odlično stoje. Sa ovim modelom to je neminovno.

download (21) download (22) download (23)

 

Tip3: Laugh, laugh and once again laugh. Last but not least tip za danas je garderobom do smeha I zabave. U društvu se sve čini lakšim,a u mom društvu su uvek pozitivne, smile from ear to ear osobe, osobe koje me inspirišu I od kojih svakodnevno pokupim I ja koji tip. Okružite se osobama koje Vam pozitivno utiču na: life point of view and fashion sense.

download (26)

P.S. Poseban vibe članku dodelila partner in je moj crime girl na fotkama Anja Savović.