2029 Views |  3

VEVERKO medeni krem – ukus koji se ne zaboravlja!

Tim Gala Magazina na novogodišnjem sajmu malo pre nastanka časopisa na štandu u centru grada probao je Veverka. Ukus je bio neverovatan, toliko neverovatan da smo posle godinu dana poželeli JOŠ! Još savršenog ukusa koji je pre svega zdrav. Savršena poslastica koju morate probati da bi ste nas razumeli. Veverko medeni krem ima ukus koji se ne zaboravlja!

IMG_7640_OIMG_7642_OIMG_7641_OIMG_7643_O

Savršena je  prevara za sve one koji nemaju naviku da uživaju u čarima meda jer im je možda presladak. Na poseban način doskočite najmladjima i zasladite ih medom jer Veverko sadrži 70% meda i 30% lešnika. Saznali smo da “Kuća meda Perić” neće ovde stati, planira da širi asortiman proizvoda. Imaćemo čokoladnog Veverka, Veverka sa voćem i posebno šašave kombinacije koje će biti za stariju decu 18+. Mislim da ne možemo da dočekamo sve te čarobne ukuse ako je Veverko ovako fenomenalan.

IMG_7637_O

Proizvod koji definitivno poseduje sav kvalitet i može se nazvati super hranom. Kad jednom probate Veverka, nikada taj ukus nećete zaboraviti a ukoliko ga uvrstite u svoju ishranu biće vam zahvalni i duša i telo!

Zanimljivost vezana za med koji je sastavni deo Veverka je ta da verujemo da ne znate odakle naziv “Medeni Mesec”?!

Ne znate zar ne?!

Otkrićemo Vam tajnu. 😀

Naziv datira još iz starog Vavilona, kada je med imao veću vrednost od zlata. Neposredno posle venčanja mladenci su pod obavezno morali da kozumiraju med mesec dana, svakodnevno u kolicini 1g naspram 1kg težine korisnika. Sve u svrhu sigurnijeg i lakseg začetka bebe. Odatle naziv  “Medeni mesec” , kao izuzetno sladak i lep mesec u životu zaljubljenog para.
IMG_7653_O
Ukoliko : vodite računa o ishrani, želite nekoga da usrećite slatkim poklonom kojim će se oduševiti, želite sebi da posvetite malo više pažnje ili jednostavno žudite za jakom eksplozijom ukusa koja će vas zaseniti mi imamo predlog za vas:
i naručite svoje malo pakovanje za degustaciju, ne sumljamo da će svi problemi postati smešni kada prvi put okusite magiju ukusa.
 Ne brinite, upašće i vama sekira u med! 🙂
IMG_7660_O