302 Views |  1

Latino zavodnik Maluma bliže nego ikada!

Ili ste medju onima koji znate ko je MALUMA ili nemate pojma ali njegovu muziku ste sigurno čuli i sigurno zapamtili.
Trenutno najveći hit CORAZON ne zaobilazi ni jednu fensi plažu na Jadranskom primorju i uzduž i popreko! Ukoliko pesmu niste čuli, link je u nastavku:
Maluma “Corazon”

SPOT CORAZON

Ovaj latino zavodnik zaludeo je devojke i starije i mlađe širom planete. Na Instagramu ima čak 34,4 miliona pratilaca što je kao ukupan broj stanovnika Beograda pa puta 17! On se rado obraća svojim fanovima i tipičan je bloger u smislu deljenja informacija o svom privatnom životu i kretanju na društvenim mrežama. Upravo ovaj latino zavodnik do juče drage devojke bio nam je tako blizu.

Nakon posete Dubrovniku sa svojom devojkom Natali koja je poreklom Hrvatica smestio se na Svetom Stefanu i sa ponosom isticao lepote prirode Crne Gore kao i duševnog mira i zahvalnosti koji oseća dok  uživa tako daleko od kuće pa i na trodnevnom godišnjem odmoru. Dva dana na Kraljičinoj plaži sa cenama ležaljki od 100e za Malumu su bili pravi raj kako sam on kaže ali i čist osećaj slobode! Kada latino lepotan uživa u nečemu što je nama na dohvat ruke a dolazi iz srca tropskih lepota moramo se upitati da li smo možda mi ti koji ne znamo da cenimo nešto što nam je tako dostupno. Pritom ne mislim na Kraljičinu plažu jer je toliko plaža i lepših i povoljnijih koje ostavljaju bez daha nego Malumu nije imao ko da odvede na pravu jer se nije javio da stiže!;)

MALUMA U BUDVI

Kao komentar na sliku napisao je :gledam ovu sliku i prvo na šta posmislim je zahvalnost!Definitivno najbolje stvari u životu se ne kupuju i svakoga dana sam sve sigurniji u to. Imam porodicu koju volim i koja me voli beskrajno, imam mnogo fanova koji mene vole i onih koji me bas i ne vole. Imam snove, mladost, zdravlje a uz pomog zdravlja i mladosti mogu svoje snove da pretvorim u stvarnost! Imam MIR! Hvala Bogu i životu na svim blagoslovima i svemu što čini da se duhovno uzdižem svakoga dana!Uživajmo u sadašnjosti koja je sigurno najlepši poklon!

Pored toga što je lep i lepo peva Maluma je i Lifecoach! Poslušajmo ga i vežbajmo ZAHVALNOST!