Prolećna kolekcija modne kuće Elipsa je stvorena za specijalne elegantne prilike ali zbog bogate čipke ističe najlepše na svim damama.

Za mnoge glamur kojim ova kolekcija odiše predstavlja uzbuđenje, tajanstvenost i luksuz koji okružuju poznate i poželjne.

Upravo u ovim kombinacijama modela vi ćete se osećati kao da ste filmska zvezda.

Modna kuća Elipsa za svoje muze smatra sve dame koje je vole. Glamur kojim   modeli odišu učiniće da se i vi osetite magično poput poželjnih dama sa svetske modne scene. Ne zaboravite, važno je kakva je haljina, ali je još važnije ko je nosi! Pored haljina u ovoj kolekciji možete pronaći i dobre pantalone koje će vam služiti u više prilika ali takodje i zanimljive i specifične bluze koje vam mogu osvežiti svakodnevne kombinacije.

Ova prava prolecna kolekcija način je da unesete boje u svoje prve prolećne dane. Dovoljno je da odaberete jedan atraktivan komad u veseloj boji i proleće će već zasijati na vašem licu. Snaga boje leži u njenoj moći da istakne i naglasi  energiju koju krijemo u sebi a snaga savršenog kroja otkriva upravo ono najlepše na nama. Elipsa ovog proleća  otkriva ženstvenost i romantiku koju nosimo u sebi kao kroz ovu tako i kroz ostale kolekcije.

Pokažite svoju skrivenu lepotu, pokažite svoju nežnu i snažnu stranu.

Ostavite komentar

Vaš email neće biti prikazan.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.